0

SPOTTED sporty shortjesMet dit mooie weer mogen we onze beentjes weer showen. We slaan massaal de vrouwelijke jurkjes en rokjes in om in te shinen tijdens de zomer, maar ook dit item laat jou stralen op de warme zomerdagen.

Het sporty shortje is namelijk helemaal hot. En ook al is dit een vrij sportief broekje, je hoeft hem zeker niet alleen te dragen in de sportschool. Wij zouden hem zelfs helemaal niet dragen in de sportschool maar gewoon lekker voor je sporty outfit overdag.

Naast dat het shortje van lekker materiaal is en zit dus super comfi zit, daarnaast is het broekje met vrolijke kleurtjes ook heel goed sporty chic te combineren met een paar pumps. Draag hem met een classy colbertje om hem lady like te houden of ga voor een vrouwelijke look met sandaaltjes en veel sieraden.

Deze trend vinden wij helemaal leuk en we hebben dan ook de leukste sportieve shortjes voor je op een rij gezet. Bekijk de foto’s hieronder en klik op de items om ze meteen te bestellen. Let op, de eerste foto’s zijn sfeerbeelden.

 

Heb je zin om verder te shoppen? Bekijk dan in ons webshop overzicht de leukste online shops.

(Tekst: Bridget van Alphen)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties