0

Lily Collins and Ciara seen leaving Hakkasan.Een modeshow is blijkbaar niet het enige dat ontstaat tijdens Fashion Week, ook vriendschappen worden gesloten. Met al die fashion mensen bij elkaar is een stylish BFF natuurlijk zo gevonden.

Daar lijkt het tenminste op bij zangeres Ciara en actrice Lily Collins. Het zijn nou niet echt de celebs die je verwacht samen te zien, maar sinds de Givenchy show tijdens Parijs Fashion Week zijn ze onafscheidelijk. We spotten de fashionable vriendinnen dan ook tijdens een diner voor twee in een restaurantje in Beverly Hills. En hoewel ze qua persoonlijkheid blijkbaar goed klikken, is hun outfit minder op elkaar afgestemd.

Terwijl Ciara voor een sexy zwart jurkje met rozenprint en killer heels gaat, kiest Lily voor een chique jumpsuit met hip bontjasje. Benieuwd naar de outfits van de dames? Bekijk ze hieronder!

Lily Collins and Ciara seen leaving Hakkasan. Lily Collins and Ciara seen leaving Hakkasan. Lily Collins and Ciara seen leaving Hakkasan.(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Isabelle Hooiveld)

(Beeld: Bruno Press)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties