0

SPOTTEDHet rode loper seizoen behaalt met de uitreiking van de Academy Awards jaarlijks het hoogtepunt, maar ook nu kunnen we volop genieten van de red carpet looks van de celebs. Gisteren vonden de AMA‘s plaats, de American Music Awards, en konden we de celebs weer in volle glorie bewonderen.

Natuurlijk is de little black dress altijd een favoriete go to. Niet alleen wij grijpen graag naar het klassieke zwarte jurkje, ook op de rode loper komt de LBD regelmatig voor. Maar, er is nog een ander jurkje dat behoorlijk legendarisch begint te worden. De cut-out dress is niet meer weg te denken van het rode tapijtje en het geeft de celebs de gelegenheid hun abs en afgetrainde lichaam op een sexy maar subtiele wijze te showen.

Een jurkje waaraan je tijdens de winter misschien niet zo snel zou denken is de Little White Dress, maar deze celebs bewijzen dat deze jurk het tijdens de koudere dagen ook super stylish is. Kate Beckinsale stapte in de schijnwerpers in haar LWD cut out op de rode loper van de AMA’s maar ook collega’s Lily Collins en Taylor Swift bewandelden in een soort gelijk jurkje de red carpet.

Bekijk de dames hieronder. Wil je bestellen? Klik dan op één van de onderstaande foto’s.

Heb je zin om verder te shoppen? Bekijk dan in ons webshop overzicht de leukste online shops.

www.asos.com

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Jasmijn Engering)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties