0

Faye 640Ieder seizoen is er een nieuwe tas die aan menig stylish schouder prijkt van trots paraderende modemeisjes: één tas waarmee de bloggers, editors én celebrities mee weglopen en dit jaar gaat die eer naar Chloe’s Faye tassen.

De Faye tas zagen we voor het eerst op de runway van Chloé’s SS15 collectie en sindsdien gaan ze als warme broodjes over de toonbank. Het schijnt zelfs zo rap te gaan met de tas, dat je er snel bij moet zijn als jij toe bent aan een nieuw investment piece anders vis je naast het net en moet je wachten tot september. Dan zullen de nieuwe versies van de tassen worden gelanceerd.

Kijk hieronder mee naar de stylish vrouwen die je voor gingen en de nu al iconische Faye tas aan hun schouder hebben hangen. Hoe de tas zo snel iconisch werd? Dat komt door het herkenbare ring met ketting design. Benieuwd naar de tas? Bekijk hieronder de foto’s van de bloggers met hun exemplaar (klik op de foto om hun blog te bekijken). Wie ook met de tas zijn gespot: modellen Chrissy Teigen en Suki Waterhouse!

Om de tas te bestellen klik je op de onderste productfoto’s.

(Tekst: Milan van Vugt)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties