0

SPOTTEDWe horen het Rihanna denken, driemaal is scheepsrecht. Het lijkt erop alsof onze favoriete BadGal een nieuwe obsessie heeft en wel voor de witte New Balance gymp. Hoewel we Rihanna’s style niet zo snel zouden omschrijven als comfy en praktisch, naakt en gewaagd komt eerder naar boven, ruilt de zangeres haar high heels de laatste tijd steeds vaker in voor de witte sneaker.

Rihanna combineert haar favoriete New Balance gymp met zo’n beetje elke outfit. Zo wandelde ze gisteren de studio in New York uit op de sneaker in combinatie met een grote donkere mantel. Eerder droeg RiRi haar favoriete footwear met een hotte hotpants en Dior bags en ook Alexander Wangs gloednieuwe pakje voor H&M moest aan de combinatie New Balance geloven.

Wij snappen het wel, de sneakers is fris, duidelijk heel veelzijdig en ook nog eens betaalbaar. Het is wachten totdat Rihanna de gymp combineert met een stringetje en wat Swarovski steentjes. Bekijk de sneakers hieronder. Wil je bestellen? Klik dan op één van de onderstaande foto’s.

Heb je zin om verder te shoppen? Bekijk dan in ons webshop overzicht de leukste online shops.

www.zalando.nl

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Jasmijn Engering)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties