0

Schermafbeelding 2013-12-13 om 13.56.57Je kunt het zo gek niet verzinnen of het is een hype op sportgebied. Van het het duwen van traktorbanden tot yoga op het water, een beetje hardlopen in de sportschool is allang niet meer cool.

Ben jij elke week in de sportschool te vinden, maar behaal jij ondanks dat je constant met gewichten in de weer bent maar niet die killer body waar je zo van droomt? Dan train je waarschijnlijk niet effectief genoeg en blijft dat topsporters lichaam een ver-van-je-bed-show. Gelukkig is er nu een trainigsprogramma waar je wél het gewenste resultaat bereikt.

Meet ‘Obsidian’, waarmee je elke spier in je lichaam aan het werk zet, je uithoudingsvermogen verbetert en heel veel calorieën verbrandt. Inderdaad, het lijkt bijna te mooi voor woorden maar het bestaat wel degelijk. Hoe het werkt? Het enige dat je nodig hebt is de bijbehorende Obsidian board en je ‘slide booties’. Het principe is eigenlijk heel simpel; je gaat met de speciale schoenen op het board staan en slide als het ware over de gladde bovenkant van de ene naar de andere kant. Precies, zoals een schaatser.

Met de dvd laten twee ervaren instructeurs je alle gevarieerde oefeningen zien, die topschaatsers ook vaak doen. Zo krijg je binnen no time strakke benen, billen, heupen en buikspieren. Zie jij het nog niet helemaal voor je? Bekijk het filmpje hieronder!

(Tekst: Isabelle Hooiveld)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties