0

Schermafbeelding 2013-11-28 om 11.28.46Je kunt het zo gek niet verzinnen of het is een hype op sportgebied. Van het het duwen van traktorbanden tot yoga op het water, een beetje hardlopen in de sportschool is allang niet meer cool.

Grote kans dat jij een paar jaar geleden ook je skeelers aantrok voor een work-out door het park. Het was dé hype van dat moment en het enige dat je nodig had, was een paar skates – en eventueel een heleboel elleboog en kniebeschermers – Nu lijkt die trend weer terug te komen alleen dan in een iets andere vorm.

Onder de skates zit nu namelijk in plaats van wieltjes een grote veer en voilà, een nieuwe sport is geboren. Kangoo Jumps! De naam zegt het eigenlijk al; het enige dat je hoeft te doen, is de speciale schoenen onder binden en springen maar. Precies, net zoals een kangaroo! Doordat je als het ware rent en springt tegelijk heb je een dubbele work-out en krijg je een betere conditie, train je meer spieren dan bij gewoon hardlopen en val je sneller af.

Zie jij het nog niet helemaal voor je? In het filmpje hieronder kun je zien hoe dat Kangoo Jumpen er precies aan toe gaat. Je moet wel over je schaamte heen (wij moeten even wennen aan hoe het eruit ziet) maar voor je het weet is iedereen aan het Kangoo Jumpen.

(Tekst: Isabelle Hooiveld)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties