0

Sylvie van der Vaart and son Damian on the beach.Je kunt het zo gek niet verzinnen of het is een hype op sportgebied. Van het het duwen van traktorbanden tot yoga op het water, een beetje hardlopen in de sportschool is allang niet meer cool.

Wil jij zoveel mogelijk bereiken in zo min mogelijk tijd en heb jij absoluut geen zin in uren zwoegen in de sportschool voor dat ene buikspiertje meer? Dan hebben we goed nieuws. Met de nieuwe Bodytec techniek bereik je net zoveel in twintig minuten als normaal in twee uur. Dat klinkt natuurlijk als muziek in onze oren en niet alleen wij zijn enthousiast. Ook Sylvie Meis is fan!

Het concept is eigenlijk heel simpel. Je traint gewoon zoals normaal alleen ben je dit keer aangesloten op een Bodytec apparaat. Je draagt dus over je kleding een soort vestje met daarop elektronen. Hierdoor krijg je kleine (pijnloze) prikkels die ervoor zorgen dat je huid en spieren als het ware ‘geactiveerd’ worden en zo train je effectief en intensiever.

Terwijl jij dus gewoon je oefeningen doet, krijgen je spieren constant trillingen door die ervoor zorgen dat je spiergroei, kracht, conditie en stofwisseling nog meer wordt bevorderd. Ook helpt deze work-out je bij rugklachten, spierkrampen en cellulitis.

Sylvie liet ons in een interview al weten gek te zijn op Bodytec omdat je zo veel meer bereikt dan tijdens een gewoon bezoekje aan de sportschool. En dat terwijl het minder tijd kost! Omdat de training zo intensief is, mag je het namelijk maar één à twee keer per week doen, maar zie je wel al na ongeveer drie keer duidelijk verschil.

Je kunt Bodytec bij verschillende sportscholen in Nederland doen en je sport altijd onder begeleiding van een personal trainer.

Met Bodytec krijg je binnen no time net zo'n strak lichaam als Sylvie.

Met Bodytec krijg je binnen no time net zo’n strak lichaam als Sylvie.

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Isabelle Hooiveld)

(Beeld: Bruno Press)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties