0

Schermafbeelding 2013-11-14 om 11.40.14Je kunt het zo gek niet verzinnen of het is een hype op sportgebied. Van het het duwen van traktorbanden tot yoga op het water, een beetje hardlopen in de sportschool is allang niet meer cool.

Heb jij je ook wel eens zwetend in allerlei bochten gewrongen in de hoop op innerlijke rust en een lenig lichaam? Grote kans dat je dan een lesje yoga hebt gevolgd. Yoga is namelijk allang geen hype meer te noemen en steeds meer mensen geven zich over aan de ontspanningsoefeningen.

Toch valt er ook voor de diehards nog genoeg te ontdekken op yoga gebied en komen er steeds meer verschillende soorten naar Nederland. Heb je bijvoorbeeld weleens gehoord van Anti Gravity Yoga? Wij wisten ook niet precies wat ons daarbij moesten voorstellen, maar bij het zien van mensen gewikkeld in doeken wordt het ons al snel duidelijk.

Bij deze yoga heb jij dus niks te maken met zwaartekracht en zweef je als het ware door de lucht. In een soort zachte hangmat boven de grond ontwikkel je door verschillende oefeningen kracht en spieren, maar komt je lichaam ook tot rust. En juist die balans tussen trainen en ontspannen is zo fijn.

Wil je zien hoe Anti Gravity Yoga er precies uitziet? Bekijk het filmpje hieronder!

(Tekst: Isabelle Hooiveld)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties