0

SPECIAL SALE Koop vintage items voor maar 15 per kiloWij zeggen altijd dat je nooit genoeg kleding kunt hebben en dat is ook écht zo. Want hoe vaak sta jij nou voor de kast en heb je geen idee wat je aan moet trekken?

Origineel voor de dag komen doe je in vintage items en het is nog een voordelige keuze ook! Op 23 en 24 november vindt er in Tilburg een mega vintage verkoop plaats van Vintage Per Kilo en daar ben je helemaal goedkoop uit. Een kilo kleding kost namelijk maar 15 euro!

Bij deze dertiende editie kun je snuffelen tussen een mega collectie van unieke en one-of-a-kind vintage items afkomstig uit heel Europa én een schitterende collectie Evening/Cocktail/X-mas Dresses. Niet alleen vrouwen kunnen hier hun hart ophalen maar voor mannen zijn er ook pakken verkrijgbaar!

De entree is 2 euro en hierbij is de garderobe inbegrepen. Grote jassen en tassen zijn vanzelfsprekend niet toegestaan op de winkelvloer. Er is een gratis parkeermogelijkheid en je kunt betalen met pin en cash. Handig!

Nog even praktische info: de Vintage Per Kilo sale vindt plaats op zaterdag 23 (10:00-18:00) en zondag 24 (10:00-15:00) november in de Voltfactory, Groenstraat 139-391, 5021 LL in Tilburg.

See you there!

VPK sept schram 402www.vintageperkilo.com

(Tekst: Michelle Helmigh)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties