0

bella buccia 150Zie jij jezelf ook al lopen in de designer looks van de sterren? Zij hullen zich in items van Céline, Dior, Chanel, Louis Vuitton, Hermès en meer van die mooie designermerken. Helaas hangt aan die tassen, sieraden en accessoires een flink prijskaartje.

Maar nu is er een gelegenheid om items van die merken voor een fijner prijsje te bemachtingen. Bella Buccia organiseert een sale van pre-loved designer items (lees: vintage stukken) en de prijzen liggen 40 tot 50 procent lager dan de normale retail waarde. Tijdens de sale kun je trouwens ook items van Issa WHO? (een brand met de meest prachtige zijden blouses in uiteenlopende kleuren) en Fracas Noir shoppen. Dat laatste merk toont haar nieuwste collectie!

De sale vindt plaats op 29 oktober van 17:00 tot 20:30 in wijn & food bar Nooon in Amsterdam in het WTC. Bij Bella Buccia kan met cash betaald worden en bij Issa WHO? en Fracas Noir met cash én pin. Tassen mogen wel naar binnen zolang ze maar niet te groot zijn.

Kom je met de auto? Dan kun je betaald parkeren in parkeergarage WTC in Amsterdam. Toegang tot de sale bedraagt vijf euro maar dit is inwisselbaar voor een drankje of korting op je eerste inkoop. Inschrijven voor de sale doe je hier!

Bekijk alle info nog even op de onderstaande flyer!

bella buccia sale 1 bella buccia sale 2

www.facebook.com/bellabucciavintage

(Tekst: Michelle Helmigh)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties