0

eyelove zonnebril 150Wat zou jij aan BN’ers, bloggers en mensen uit de mode, beauty en lifestyle wereld vragen als je één minuut de tijd hebt? Wij weten het wel hoor! Vanaf nu zul je in de rubriek ’1 minuut met’ de vragen beantwoord zien die jij zou willen stellen!

We trappen de rubriek af met ILFN’s founder & director Annic van Wonderen!

Wat is jouw favoriete Instagram account?
Ik heb onlangs mijn Instagram account opgeschoond en heel veel mensen ontvolgd. Ik volgde zoveel mensen op Twitter, Instagram en Facebook dat alles dubbel langskwam. Van de volgende accounts word ik heel erg blij:

www.instagram.com/mjsicilia
www.instagram.com/bo_seaofb
www.instagram.com/maybrittmobach
www.instagram.com/frenchwords
www.instagram.com/nikkieplessen
www.instagram.com/oliviapalermo
www.instagram.com/winonahdejong
www.instagram.com/rocknrollballerinas

Wat weet bijna niemand van jou?
Ik heb ooit een tongpiercing, lippiercing en tot overmaat van ramp ook een navelpiercing gehad. Gelukkig niet allemaal tegelijk, maar dan nog ben ik hier niet trots op en ik heb er stiekem spijt van. Ik heb er wel van geleerd, want een tatoeage zal ik nooit nemen.

Heb je een leuk nieuwtje voor ons?
Dit jaar ga ik met een persoonlijke blog komen op www.annicvw.com! Hierop vertel ik alles wat mij bezig houdt. Het wordt een soort verlengstuk van mijn huidige social media kanalen. Volg je mij al op deze accounts: www.facebook.com/Annicvw,
www.instagram.com/Annicvw, www.twitter.com/Annicvw, www.pinterest.com/Annicvw? Nog een extra nieuwtje: ik geef 22 maart weer een Private Masterclass! Klik hier om kaartjes te bestellen!

Wat is jouw beauty secret?
Ik verzorg mijn huid elke dag. Elke avond reinigen, één keer per week scrubben en een masker. Ik ben dol op serums, lekkere crèmes etc. Maar dé beste beauty tip heb ik van mijn moeder: draag altijd als je buiten bent een zonnebril want dan knijp je minder met je ogen en krijg je minder snel rimpels. Toe aan een nieuwe zonnebril? Ik heb onlangs voor Eyelove 2 brillen én een super coole zonnebril ontworpen. Klik hier voor meer info!

Meer Annic? Kijk dan snel op www.annicvw.com!

www.annicvw.com

(Tekst: Michelle Helmigh)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties