0

stella 150Stella McCartney is de dochter van Beatles zanger Paul McCartney en de overleden zangeres Linda McCartney. Stella zingt echter niet, maar ontwerpt, en daar zijn wij haar dankbaar voor. Al jaren zet Stella namelijk goeie shows neer met mooie classic with a twist items.

Van haar ouders heeft Stella wel haar vegetarische lifestyle meegekregen. Al sinds Stella jong is, eet zij geen dierlijke producten. Dit heeft haar er ook altijd van weerhouden leer, suède of bont in haar kleding te verwerken. Eén probleem: bont heeft de afgelopen jaren een terugkeer gemaakt in het straatbeeld en is weer helemaal hip. Dit beeld zette door tijdens de shows voor herfst winter 2015. Stella kon dus niet meer achter blijven en heeft dit probleem op weten te lossen.

Ze laat weten in een interview dat ze voor deze collectie onderzoek heeft gedaan naar vrouwen en het dragen van bont. Ze kwam er achter dat het grootste deel van hen geen enkel probleem heeft met het dragen van nepbont, mits het er goed uitziet. Sommigen zeiden zelfs liever nep te dragen dan echt bont! Met nieuwe technologieën voor het maken van stoffen is het nepbont prachtig en Stella waagde dus de gok. Beauties van jassen zijn het resultaat!

  • stella 500

(Beeld: www.instagram.com/harpersbazaarmy)

(Vormgeving: https://instagram.com/harpersbazaarmy/)

(Tekst: Milan van Vugt)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties