0

SHOW Mulberry toont donkere collectie met ruitjes en leerWat meer dan veertig jaar geleden begon als een merk voor tassen, is inmiddels uitgegroeid tot een waar modehuis. Iedereen seizoen toont Mulberry haar nieuwe collectie tijdens London Fashion Week en celebs schuiven maar al te graag front row aan.

Ruitjes en leer spelen een hoofdrol in komende najaarscollectie van Mulberry. Daarnaast is er veel sprake van laagjes én is er gespeeld met de proporties van de items. Tijdens de herfst van 2013 en de winter van 2014 zal het typische Mulberry meisje zich bij voorbaat hullen in een grote trui met ruitjes die gedragen wordt op een paillettenrokje met een leren cape.

Ook de tassen waren weer fijn om naar te kijken. Nieuw komend najaar is bijvoorbeeld het exemplaar met de metalen ‘rand’ aan de bovenkant. Daarnaast waren nog er twee modellen die wij niet eerder hebben gezien van het merk. Natuurlijk waren Alexa Chung en Lana Del Rey, die beiden een Mulberry tas hebben die naar zich vernoemd is, aanwezig bij de show.

Bekijk hieronder een aantal leuke looks van de najaarscollectie van Mulberry!

Mulberry show

Mulberry show

Mulberry show

Mulberry show

Mulberry show

Mulberry show

Mulberry show

Mulberry show

Mulberry show

Mulberry show

Mulberry show\Mulberry show

Mulberry show

Mulberry show

www.mulberry.com

(Beeld: Style.com)

(Tekst: Michelle Helmigh)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties