0

SHOW Kinky schoolmeisjes op de catwalk bij Viktor RolfParijs Fashion Week is in volle gang en afgelopen zaterdag was het de beurt van Viktor & Rolf om hun collectie voor het voorjaar van 2014 op de catwalk te tonen.

Als het aan het Nederlandse designerduo ligt, dan zijn wij in volgend jaar allemaal gehuld in een schooluniform. Maar dan wel eentje met een kinky draai. Denk aan studs en spikes, sexy naveltruitjes en ontblote schouders. Vanzelfsprekend waren er veel colberts, rokjes, losvallende shorts en patches te zien in de collectie. Qua kleurgebruik speelden Viktor en Rolf het op safe; zwart, wit, grijs en blauw.

Natuurlijk waren ook een aantal modeprominenten aanwezig om de kleding te bewonderen. Front row zaten onder andere de Russische it-girl Miroslava Duma, Vogue Japan’s editor-at-large Anna Dello Russo en model Leigh Lezark.

Bekijk de foto’s hieronder!

viktor rolf show voorjaar 2014 1

viktor rolf show voorjaar 2014 2 viktor rolf show voorjaar 2014 3 viktor rolf show voorjaar 2014 4 viktor rolf show voorjaar 2014 5 viktor rolf show voorjaar 2014 6 viktor rolf show voorjaar 2014 7 viktor rolf show voorjaar 2014 8 viktor rolf show voorjaar 2014 9 viktor rolf show voorjaar 2014 10

 

Vogue Japan editor-at-large Anna Dello Russo

Vogue Japan editor-at-large Anna Dello Russo

Rapper Iggy Azalea

Rapper Iggy Azalea

Model Leigh Lezark

Model Leigh Lezark

It-girl Miroslava Duma

It-girl Miroslava Duma

www.viktor-rolf.com

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Michelle Helmigh)

(Beeld: Bruno Press)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties