0

josh v show sixteen collection ss2016 640Afgelopen vrijdagavond was het zover: JOSH V toonde haar spring/summer 2016 collectie aan BN’ers, pers, bloggers en partner stores in het prachtige Scheepvaartmuseum in Amsterdam. Eén ding is zeker, wij kunnen niet wachten op volgend jaar vanwege de geweldige collectie!

De Sixteen Collection van JOSH V is super vrouwelijk en stijlvol dankzij de mooie silhouetten en stoffen. Hier en daar zat een spannende cut-out, bijvoorbeeld in de middel van een kraagloos colbert. De collectie bestaat uit veel nudetinten in combinatie met zwart, wit en een marmerprint.

Onze favoriete items uit de collectie? Het jurkje bestaande uit een crop top en wijde rok uitgevoerd in zwart en wit (de eerste en laatste look van de show), de zwarte jumpsuit, het zwarte t-shirt jurkje, het marble rokje, de witte top die geknoopt is aan de voorzijde, de camel coat en de neopreen bomber.

De show werd afgesloten door een optreden van violiste Judith van der Klip en zanger Jayh. Marvy Rieder presenteerde de avond.

Bekijk een video van de show hieronder!

www.joshv.com

(Tekst: Michelle Helmigh)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties