0

SHOW Nieuwe winter 1314 collectie hans ubbinkTerwijl wij net met één been in 2013 staan is het voor de ontwerpers alweer lang verleden tijd; zij focussen zich op dit moment vol op de winter van komend jaar. Afgelopen vrijdag showde Hans Ubbink zijn nieuwe collectie voor het komende winterseizoen van 2013 – 2014.

Zoals we van Hans Ubbink gewend zijn combineerde hij elegantie met casual. Voor ons vrouwen verwees de ontwerper duidelijk naar de jaren ’30 en ’50. Het accent lag op de taille met hoge rokken en broeken. Een opvallende rode draad binnen de collectie is het rijke, romantische Engelse landschap, dit kwam terug in de stoffen, maar ook in de prints. De mannen droegen een stoere gentleman-stijl met als key item de ‘hoogwater’ broek.

Wij gaan ons door Hans Ubbink in ieder geval alvast verheugen op 2014. Jullie ook? Bekijk hieronder de catwalk beelden.

Hans Ubbink presenteert zijn nieuwe winter collectie

Hans Ubbink presenteert zijn nieuwe winter collectie2Hans Ubbink presenteert zijn nieuwe winter collectie3Hans Ubbink presenteert zijn nieuwe winter collectie4Hans Ubbink presenteert zijn nieuwe winter collectie5Hans Ubbink presenteert zijn nieuwe winter collectie6Hans Ubbink presenteert zijn nieuwe winter collectie7Hans Ubbink presenteert zijn nieuwe winter collectie8Hans Ubbink presenteert zijn nieuwe winter collectie9Hans Ubbink presenteert zijn nieuwe winter collectie10Hans Ubbink presenteert zijn nieuwe winter collectie11Hans Ubbink presenteert zijn nieuwe winter collectie12(Beeld: Jeroen Snijders)

(Tekst: Jasmijn Engering)


Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties