0

dolce show fall winter 2015Milan Fashion Week is in volle gang en als één modehuis elke keer zorgt voor een spectaculaire show, dan is het Dolce & Gabbana wel. Afgelopen weekend toonden Domenico Dolce en Stefano Gabbana hun nieuwste collectie en die stond in het teken van moeders: Viva la Mamma!

Niet alleen liep het zwangere beeldschone model Bianca Balti mee, ook had een aantal modellen hun kids meegenomen voor een momentje op de catwalk. Van een baby tot een jong meisje aan de hand van haar moeder: het zorgde vast voor het wat oeh’s en ah’s bij het kijkend publiek.

De collectie had weer die heerlijke Dolce & Gabbana signature dankzij het kleurgebruik (rood, zwart en wit in combinatie met een paar accenttinten), de silhouetten en de details. Naast tekeningen die de nichtjes en neefjes van het Italiaanse duo hadden gemaakt en waren overgenomen op de kleding, prijkten op veel outfits borduursels van rozen. De bloem die je geeft aan je moeder voor moederdag én de geur waaraan Stefano Gabbana denkt bij zijn moeder dankzij haar lipstick (die een rozengeur had).

Bekijk een paar kiekjes van de show hieronder en de complete collectie hier!

 • adorable
  ELLE UK: "Pint-size poppet in matching pink. Adorable"
 • emotional show
  ELLE UK: "Emotional @dolcegabbana show. Celebrating mothers #DGFW16 #mfw"
 • baby dg
  ELLE UK: "We couldn't resist...another @dolcegabbana baby. Sigh"
 • childrens illustrations
  ELLE UK: "Children's illustrations all over @dolcegabbana #mfw"

www.dolcegabbana.com

(Beeld: www.instagram.com/elleuk)

(Tekst: Michelle Helmigh)

Reageer op dit artikel
Annic.com (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties