0

De werelddominantie van Balmain x H&M, ook wel #HMBalmaination, is officieel een feit, want de hele internationale modewereld was aanwezig bij de lancering in New York.

Talloze beroemdheden, waaronder Kylie Jenner, Diane Kruger, Rosie Huntington-Whiteley en Alexa Chung waren bij het grootse modespektakel aanwezig. Kendall Jenner, Gigi Hadid, Bella Hadid, Alessandra Ambrioso, Karlie Kloss, Daphne Groeneveld en Jourdan Dunn showden de collectie, ontworpen door Olivier Rousteing, op de catwalk.

Zoals je van zowel Balmain als H&M kunt verwachten, was de lancering een groot spektakel. De show werd afgetrapt met een preview van de muziekvideo van de campagne, waarin Kendall Jenner de hoofdrol speelt, en vervolgd met een dansoptreden waarna de catwalk zich vulde met de modellen. Als kers op de taart verrasten The Backstreet Boys de aanwezigen met een exclusief, live optreden.

“Deze avond was voor mij als een droom die uitkwam. De energie en de sfeer zijn ongelooflijk en dat The Backstreet Boys speciaal voor Balmain x H&M optraden was echt fantastisch. Ik vind het een eer om samen te kunnen werken met H&M en de lancering van vanavond zal ik nooit vergeten”, zegt Olivier Rousteing.

De exclusieve collectie ligt 5 november in de winkels in de Kalvertoren en op de Dam in Amsterdam, de Rotterdamse Koopgoot, Utrecht Hoog Catherijne, Mainson de Bonneterie in Den Haag en Maastricht Mosae Forum. Ook is de collectie online verkrijgbaar.

HM BL

HM BL 1

HM BL 2

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties