0

PHOTO © 2015 TEAM PETER STIGTER FOR EDITORIAL USE ONLY WITH CREDITSTwee ker per jaar is het ook in onze hoofdstad één groot modefeest: Mercedes-Benz Fashionweek Amsterdam. Na tien dagen van voorpret met Zalando Downtown is gisteren dan eindelijk de ‘echte’ modeweek geopend. De eer van de eerste show geven ging naar ontwerper Aziz Bekkaoui.

De ontwerper presenteerde zijn zomerse collectie ‘United Origins’ en hij had wel een heel bijzonder model om de show mee af te sluiten. Nederlandse rapper, en goede vriend van Aziz, Yes-R kwam namelijk als laatste op. Voor Yes-R betekent dit geen carrièreswitch. Hij vond het vooral ook onwennig om zonder microfoon voor een publiek te verschijnen. Helemaal uit zijn comfortzone was hij echter niet, want terwijl hij liep speelde Yes-R’s nieuwste nummer.

Hoe dit zo is gekomen? “Aziz en ik kennen elkaar goed en ik heb meerdere malen gezegd dat ik zijn kleding fascinerend vind. Ik vind hem echt goed. En toen riep ‘ie voor de grap dat hij mij als speciale gast wilde”, aldus Yesser. Ondanks dat hij geen modellen ambities heeft, vond hij de ervaring wel leuk en sluit hij een nieuwe catwalk verschijning niet uit.

  • PHOTO © 2015 TEAM PETER STIGTER FOR EDITORIAL USE ONLY WITH CREDITS
    De finale van de Aziz Bekkaoui show met rechts van het midden vooraan Yes-R.

(Beeld: www.teampeterstigter.com)

(Tekst: Milan van Vugt)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties