0

De zomer is officieel van start gegaan (ook al lijkt het daar vandaag niet echt op ;-), dus is het tijd voor een gloednieuwe ModeMusthaves.com collectie! De zomercollectie van dit jaar staat voor een groot deel in het teken van één van de grote zomertrends: de american cool look! Denk veel denim, bomberjacks in het blauw, rood en wit en oversized t-shirts met teksten en logo's.

"De collectie bevat jumpsuitjes voor je vakantiebestemming, een te cool rockband t-shirt (ACDC!), festival proof shortjes met een vintage feeling en..."

Naast musthaves waarmee je in één klap aan deze trend meedoet bevat de collectie jumpsuitjes voor je vakantiebestemming, een te cool rockband t-shirt (ACDC!), festival proof shortjes met een vintage feeling en nog veel meer leuks. Je blijft de items met elkaar mixen en matchen tot setjes!

Alle nieuwe musthaves staan as we speak online en hieronder ! Benieuwd naar de favorieten van de meiden uit team ModeMusthaves zelf? Schrijf je in voor hun nieuwsbrief en kom er zeer binnenkort achter!

Zin om te shoppen? Dat kan via: www.modemusthaves.com!

#AnnicvwAd

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties