0

Nautical look 640Er zijn trends die komen en gaan, maar net zoals je altijd kan terugvallen op zwart zijn er een aantal modverschijneselen waarmee je ook nooit de mist in kan gaan. Ooit een modeflater gezien van iemand die voor een nautical look ging? Waarschijnlijk niet, want streepjes, een rieten hoed en rode accenten zijn áltijd goed!

Toch kan een beetje inspiratie over hoe je deze look moet dragen natuurlijk geen kwaad. De bekende bloggers lopen tijdens hun exotische vakanties naar het strand maar al te graag in deze klassieke trend, dus dat geeft inspiratie genoeg! Jurkjes, broekpakjes en shirts: werkelijk élk kledingstuk is leuk met een streepje erop, dus laat je gaan! Als je echt durft, kies dan voor een A-lijn midirok met dikke streepjes. Dat is pas een statement. Combineer de streepjes met rode accenten, bijvoorbeeld een tas, om je look net iets extra’s te geven. Je kan ook denken aan een rode blazer, een rood sjaaltje of een rode statement ketting.

Wil je all out gaan en schuw je hoedjes niet, dan is een rieten exemplaar een must voor deze look. Ga voor een klein model als je door de stad loopt, maar als je van plan bent naar het strand te gaan kan je ook voor een rieten hoed met grote flap kiezen, helemaal leuk als deze ook streepjes heeft!

Hieronder hebben we een paar van de mooiste nautical blogger looks voor je verzameld en als je verder naar beneden scrollt zie je onze nautical favourites van het moment!

(Tekst: Milan van Vugt)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties