0

Kendal Jenner Mikoh bikiniMet de zomervakantie die al snel dichterbij komt, ben jij waarschijnlijk hard opzoek naar een bikini waar jij dit jaar in kan rond paraderen op het strand en rond het zwembad. Een beetje inspiratie kan daarbij nooit kwaad en al helemaal niet als je die krijgt van California babe Kendall Jenner.

Met een zwembad bij ieder huis dat de Kardashian/Jenner clan in zijn bezit heeft, zorgen de reality sterren er wel voor dat ze genoeg zwemkleding hebben om uit te kiezen. Je kan natuurlijk niet al te vaak in dezelfde swimwear verschijnen, want de paparazzi ligt op de loer én er moeten Instagram foto’s geschoten worden. Kendall koos voor haar laatste zwemsessie voor een simpele wit met blauwe bikini. Het is een triangel model en dus een stuk makkelijker te dragen dan de gevallen waar zusje Kylie weleens in loopt.

De bikini is van Mikoh, een badkleding merk met de mooiste creatie’s. Voorlopig kan je Kendalls bikini nog shoppen, maar hij is vast snel uitverkocht! In dat geval heeft Mikoh’s nog heel veel anders moois voor je, dat vind je op hun website.

Klik op de foto’s om te bestellen!

(Beeld: www.instagram.com/kendalljenner)

(Tekst: Milan van Vugt)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties