0

11242868_786144648160344_999358492_nHollywood’s favoriete blogger is zonder twijfel Chiara Ferragni van The Blonde Salad. Als eerste blogger ooit stond zij op de cover van de Vogue én was ze uitgenodigd op het MET Gala. Ok, zo lijkt het erop dat het vooral Anna Wintours favoriete blogger is maar in de modewereld is dat tóch de enige mening die er toe doet.

Meestal zijn Chiara’s outfits een ver van ons bed show: ze draagt vrijwel alleen maar designer items met prijzen die vér boven ons budget liggen. Gelukkig kan de blogster ook genoegen nemen met iets minder exclusiefs en maakt ze zo haar stijl iets bereikbaarder voor ons. In een serie vakantiekiekjes die Chiara schoot op de Malediven draagt ze namelijk onder andere een héle fijne Zara blouse!

De blouse is een koopje (maar €22,95) en een spijkershort heb je vast al. Met een paar Birkenstock-achtige slippers en een grote statement zonnebril zit je helemaal goed! Dit wordt waarschijnlijk je goedkoopste blogger outfit ooit! Je scoort de Zara blouse hier (alleen maat L is al uitverkocht helaas…).

(Beeld: www.instagram.com/chiaraferragni)

(Tekst: Milan van Vugt)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties