0

jean  paul gaultier 150Als brugpieper liep jij vast ook met een gigantische Eastpak op jouw rug, waar je de honderden boeken instopte. Wellicht was dit niet de meest fashionable keuze in jouw leven, maar dat zal dit binnenkort wel worden.

Niemand minder dan Jean Paul Gaultier zal voor het ruggentassenmerk Eastpak een collectie gaan ontwerpen. Geen canvas tas in één saaie kleur op jouw rug, maar eentje die geïnspireerd is op zijn catwalk creaties. Zoals de biker jackets, bomber jackets, spijkerjasjes en pilotenuniformen, waar wij nu al met liefde in zouden willen lopen. Naast de tassenlijn zal de designer ook nog eens drie bomberjassen voor het merk gaan ontwerpen.

Een beperkte oplage van de Jean Paul Gaultier x Eastpak collectie zal volgend jaar februari in de winkels liggen en de collectie zal in april worden uitgebreid. Een deel van de opbrengst van de tassen gaat naar het goede doel Designers Against AIDS, waar de Franse ontwerper al eerder een tas voor uitbracht samen met Eastpak.

Ben je benieuwd naar de tas die Jean Paul Gaultier al eens eerder voor Eastpak ontwierp? Bekijk dan onderstaande foto’s.

  • jean  paul gaultier
  • Spin_Jean_Paul_Gaultier_2_(32)
  • jean-paul-gaultier-s-eastpack-tas-tegen-aids-1830-6718

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Kim Bruin)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties