0

skihut badkleding 640Het zomerseizoen staat voor de deur en wat jouw plannen ook zijn, je hebt nátuurlijk een een nieuwe beach proof garderobe nodig. Of je nou gaat paraderen over de stranden van Ibiza, in het vliegtuig stapt naar exotische Thaise eilanden of van plan bent de hele zomer op Scheveningen te vertoeven, we doen het allemaal graag on trend! 

(advertorial)

Gelukkig kan je voor leuke bikini’s, board shorts én zomerse schoenen altijd terecht bij De Skihut. De webshop verkoopt badkleding van alle grote merken als Brunotti, O’Neill en Roxy. Daarnaast heeft De Skihut boho inspired merken als Hot Lava, Isla Ibiza, Bikinibiza en Hippy Chick in de verkoop. Helemaal verslingerd aan een look vol met suède, franjes en borduursels? Dan zit je dus ook goed bij De Skihut.

Wij hebben onze strandfavorieten alvast uitgezocht en zijn vooral dol op de bikini’s met vrolijke printjes, het zomerschoeisel van Ugg Australia en zijn ook gevallen voor deze twee té vrolijke boardshorts. Vind jij de items net zo leuk als wij, dan kan je op de items klikken om ze te bestellen. Je kan ook hier klikken om de hele collectie bekijken.

Shop je liever offline, dan kan je ook terecht bij één van de De Skihut winkels in Scheveningen, Oosterbeek, of als je dichtbij de Belgische grens woont in Knokke! Ook in de winkels vind je namelijk de hele collectie van De Skihut.

www.skihut.nl

(Tekst: I Love Fashion News Redactie)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties