0

Olivia PalermoOlivia Palermo heeft er nooit een geheim van gemaakt haar peperdure items gemakkelijk te combineren met kleding van de Zara. De kleding van de Spaanse keten is dan natuurlijk ook gemaakt voor een figuur zoals die van OP en het staat haar altijd beeldig.

Zara heeft op dit moment, net zoals de meeste winkels, de 70′s vibe goed te pakken en Olivia besloot haar 70′s inspired outfit deels bij de keten te shoppen. De jacquard top met oranje-zwart-paars streepjes dessin is ook in Nederland te bestellen/in de winkels te vinden en je kan er dus voor €29,95 bij lopen als een van de meest stylish vrouwen van New York. Goede deal lijkt ons!

OP draagt de top met een witte kuitlange rok en een matchende oranje lange jas. Ben je bang dat je een rok als de hare meteen besmeurt of is de lengte niet helemaal je ding, dan kan je de top natuurlijk ook combineren met 70′s flared jeans of 70′s jeans rokken met knopen aan de voorkant. Opties genoeg met deze fashion steal! 

Je bekijkt Olivia’s outfit hier. Hieronder kan je de productfoto’s van de top bekijken, wil je’m bestellen, klik dan op de foto’s!

(Beeld: www.zara.com)

(Tekst: Milan van Vugt)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties