0

KaartwereldWanneer heb jij voor het laatst een kaart gestuurd? Waarschijnlijk lang geleden. Dat is jammer, want het is een leuke manier om iemand die belangrijk voor je is eens te bedanken. En hoe leuk is het om zelf een kaartje te krijgen?

Een kaartje sturen hoeft niet moeilijk te zijn. Het kan op een makkelijke en snelle manier, die toch leuk en creatief is. Op KaartWereld.nl zijn er wel duizenden manieren om jouw geliefden eens te verrassen. We zetten er een aantal voor je op een rij.

Kaartjeswereld

1. Groei en Bloei kaarten
Hoe leuk is het om een nieuw leven cadeau te doen? In de Groei en Bloei kaarten zijn zaadjes verwerkt die met wat liefde en aandacht uitgroeien tot een prachtig boeket vol bloemen. De kaarten hebben leuke designs in verschillende natuurlijke tinten. Ook zijn de kaarten beschikbaar voor verschillende gelegenheden. Een leuk kaartje en cadeautje in één!

Kaartwereld

2. Stijlvolle zwart-wit kaarten van FDBCK
Zwart-wit kaarten met mooie illustraties en leuke teksten waar je blij van wordt. Daarnaast zijn deze kaarten ook een geweldige toevoeging aan je interieur. Een mooi lijstje er om heen en je kunt er van blijven genieten. Daarnaast gaat ook een deel van de opbrengst van de kaarten naar het World Food Programme (WFP) van de Verenigde Naties. Je helpt hiermee kinderen in Malawi aan een voedzame schoolmaaltijd. Een mooie kaart én een goed gevoel met FDBCK kaarten.

Afbeelding3

3. Op de cover van een glossy!
Altijd al gedroomd van jouw eigen cover op een glossy? Dit is je kans! De tijdschriftkaart stel je zelf samen met een mooie foto van bijvoorbeeld een vriendin. Er is een keuze uit verschillende covers van bekende magazines en de foto stel je in als achtergrond. Snel, gemakkelijk én een fijne verassing. Hoe leuk is dat?!

Geïnspireerd? Stuur een van je geliefde een leuke kaart en maak deze verassing écht compleet door een cadeau aan je kaart toe te voegen. Bekijk het gehele assortiment kaarten op KaartWereld.nl!

(Tekst: Birgit Roobol)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties