0

MELANO shoptipElke ochtend als je opstaat trek je weer een andere look uit de kast. Natuurlijk, we zijn geen Kardashians en dragen onze kleding vaker dan één keer, maar met de items die we hebben kunnen we eindeloos nieuwe outfits creëren. De sieraden en met name onze ringen blijven daarentegen dag in dag uit onveranderlijk, maar niet als het aan MelanO ligt.

(Advertorial)

Met de Vivid collectie van MelanO mix & match je eindeloos nieuwe combinaties. De Vivid collectie bestaat uit ringen van edelstaal in de kleuren zilver, goud en roségoud gecombineerd met synthetische hars. Er zijn vijftien kleurcombinaties te kiezen, maar er is ook een ring van keramiek in zwart of wit. De 25 bijzondere kleuren van synthetische hars draai je dankzij de schroefzetting gemakkelijk in je favo ring voor een compleet nieuwe look. Dit najaar zijn er nog eens 27 nieuwe zirkonia kleuren aan de collectie toegevoegd die ook in de kleuren zilver, goud en roségoud verkrijgbaar zijn voor nog meer unieke combinaties.

Elke ochtend pas je de MelanO ringen aan op jouw look van die dag en daar horen natuurlijk ook bijpassende oorbellen bij. Dankzij dit verwisselbare concept transformeer je de sieraden gemakkelijk van alledaags naar feestelijk en van zomers naar winters. Fashionable kleuren als petrol en nude staan centraal in de collectie, maar daar voeg je moeiteloos winterkleuren als hazelnoot en oker aan toe.

MelanO is te koop in meer dan 400 luxe bijouterieën en juweliers in Nederland. Klik hier voor een verkooppunt bij jouw in de buurt. Bekijk de Vivid collectie hieronder en wil je meer zien van MelanO klik dan op één van de onderstaande foto’s.

www.melano-colours.com

(Tekst: Jasmijn Engering)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties