0

HEMA x MOAMHet ging hard met de MOAMHEMA collectie. Als warme rookworsten vlogen de ontwerpen van het Nederlandse design collective over de toonbank. Ook wij van I Love Fashion News hadden onze zinnen gezet op het inmiddels iconnische rookworstenshirt, maar binnen enkele uren was deze al niet meer verkrijgbaar.

Niet allen het rookworstenshirt bleek een bestseller ook de little black dress en het gebreide vest waren binnen een mum van tijd compleet uitverkocht. Maar, nu is er goed nieuws voor iedereen die mis greep. Vanaf vandaag zijn de bomber, de blazer en de pantalon weer beschikbaar. Het rookworstshirt is helaas nog niet opnieuw verkrijgbaar in de filialen en online shop van HEMA, maar wij hebben er alle vertrouwen in dat ook deze binnenkort weer zowel online als offline beschikbaar is.

Voor de ontwerpers van MOAM was de lancering van de collectie voor HEMA spannend. Het collective was enorm zenuwachtig naar de reactie van het publiek, dat alle items zo snel uitverkocht zouden zijn is dan ook een dream com true voor initiator Martijn Nekoui.

Bekijk de collectie hieronder. Wil je bestellen? Klik dan op één van de onderstaande foto’s.

Heb je zin om verder te shoppen? Bekijk dan in ons webshop overzicht de leukste online shops.

www.hema.nl

(Tekst: Jasmijn Engering)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties