0

regenjassen tips 150Als je op dit moment naar buiten zou kijken, dan wordt je niet bepaald heel vrolijk. Het regent al een aantal dagen pijpenstelen en de weermannen hebben ook alweer sneeuw voorspelt. Het is een natte winter en daarop moeten we onze garderobe aanpassen. Alle nodige instrumenten worden op een druilerige dag als deze tevoorschijn gehaald; van paraplu’s, regenlaarzen tot regenjassen.

Laten we ons nou verdiept hebben in de regenjas en de leukste voor jou op een rijtje hebben gezet. Jij wilt natuurlijk op elke dag van de week met een perfect outfitje de deur uitstappen en als het hard regent, kunnen je plannen nogal worden gedwarsboomd. Een regenjas is daarom naast de paraplu een van de beste uitvindingen van de eeuw en draag je gewoon over je warme jas heen, zodat geen enkele druppel je outfit kan raken.

Wij zijn van mening dat je met een regenjas best wel lekker mag uitpakken en opvallend over straat kunt wandelen. Jij bent tenslotte diegene die zelf wat van je dag moet maken, zelfs als het regent. Bekijk hieronder de leuke varianten die we voor jullie op een rijtje hebben gezet.

Zin om te kopen? Klik dan hieronder op één van de foto’s.

Heb je zin om verder te shoppen? Bekijk dan in ons webshop overzicht de leukste online shops.

(Tekst: Jessica Besselsen)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties