0

Schermafbeelding 2013-12-10 om 15.10.36Fashion lovers, budget shoppers en shopaholics opgelet! Morgen, op 12 december, opent de eerste fashion outlet haar deuren. In het compleet vernieuwde New Babylon shopping center in Den Haag vind je vanaf morgen Fashion Factory Outlet en dat is heel goed nieuws!

Waarom? De Fashion Factory Outlet is een super grote shopping outlet met een oppervlakte van 3000m2 waar nationale en internationale A merken voorgaande collecties en sample sale collectie aanbieden met kortingen tot wel 70% korting! Hadden we trouwens al gezegd dat de pre-opening shopping night vanavond voor iedereen, van 20.00 uur tot 22.00 uur, toegankelijk is en de eerste 50 kopers gratis UGGs cadeau krijgen?!

De Fashion Outlet heeft de looks van een warenhuis, maar de voordelen van een outlet. Daarnaast kun je jonge en experimentele fashion brands bekijken in het Fashion Factory lab en is er voor alle vintage lovers ook een Vintage Corner waar je Chanel, Chloe, Louis Vuitton en Isabel Marant kunt vinden.

Vergeet ook niet om een exclusief Fashion Factory Outlet klantenpas aan te maken, want hiermee kun je items reserveren en wordt je op de hoogte gehouden van nieuwe leveringen en nieuwtjes van al je favoriete merken.

Meer info? Klik op de flyer hieronder.

Fashion Factory outlet

www.fashionfactoryoutlet.nl

(Tekst: Jasmijn Engering)

(Beeld: Bruno Press)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties