0

TaylorTaylor Swift heeft haar benen onlangs laten verzekeren voor een hele hoop geld. Niet alleen omdat ze prachtig lang en gespierd zijn, maar vooral omdat ze haar benen nodig heeft tijdens de grote spektakels die haar concerten zijn. Ze gaf zelf aan de verzekering een tikkeltje belachelijk te vinden, maar blij is ze in ieder geval wel met haar slanke pinnen.

Als het even kan showt Taylor haar benen dan ook maar al te graag. Ook toen ze van het weekend de deur uit ging met een vriendinnetje in een outfit die helemaal geschikt is om van de zomer te dragen. Het was een matchende two-piece bestaande uit een korte broek en een jasje. Taylor stylde de outfit af met een basic wit t-shirt en een intitalen ketting. Haar schoenen en haar schoudertas waren een vrolijke, matching kleur groen. Wil je een iets nettere lok? Draag er dan een witte blouse onder.

Helemaal overtuigd van de outfit en wil je hem scoren, dan hebben wij goed nieuws! Taylor’s outfit is namelijk van Misguided, een hele betaalbare winkelketen. Het nog betere nieuws: de outfit is op dit moment in de uitverkoop en je scoort het setje voor nog geen €45,-!

Bestel door op de foto’s te klikken.

(Beeld: www.instagram.com/taylorswift)

(Tekst: Milan van Vugt)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties