0

thumb 150Toen Givenchy vorig jaar een sweater ontwierp met daarop Bambi uit de gelijknamige Disneyfilm was er geen vrouw die dit item niet wilde hebben. Figuren uit onze jeugd blijven leuk zelfs nu we volwassen zijn en gelukkig snapt de fashion industrie dit.

Naast de Givenchy Bambi sweater zijn er nog veel meer truien waarop we allemaal verschillende tekenfiguurtjes tegenkomen. Mode hoeft namelijk niet zó serieus genomen te worden en fashionista’s hoeven eigenlijk helemaal niet op te groeien. De Disney prinsessen zijn gewoon leuk en diep van binnen schuilt bij ieder van ons nog zo een prinses. Daarom is de sweater met prinses Jasmine erop onwijs leuk in fijne kleuren als roze en paars.

Gaan we nog meer terug in de tijd komen we My Little Pony tegen en de stoere Powerpuff Girls op een comfy sweater. De vrolijke muis Mickey Mouse mag natuurlijk ook niet ontbreken, net als Snoopy. En deze tekenfiguren zijn dus allemaal terug te vinden op truien. Hoe leuk is het om de passie van nu, mode, te combineren met die van vroeger.

Bekijk de sweaters met tekenfiguren hieronder. Wil je bestellen? Klik dan op het item.

Heb je zin om verder te shoppen? Bekijk dan in ons webshop overzicht de leukste online shops.

www.asos.com

(Tekst: Kim Bruin)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties