0

SHOP TIP SuperTrashIn 2010 kwam SuperTrash met het Bavaria jurkje, door Olcay Gulsen speciaal ontworpen voor het WK. Het oranje jurkje met rood-wit-blauw koord werd een regelrechte hit en maakte voetbal extra leuk voor de mannen, maar tegelijkertijd ook voor vrouwen. Het WK in Brazilië laat SuperTrash daarom niet aan zich voorbij gaan.

(advertorial)

Deze zomer support je ons oranje team met de exclusieve WK ‘SuperTeam’ Dress. Scoor! Want, deze oranje stretch jurk kun je op twee manieren dragen. De losvallende top met aansluitende stretch rok heeft geen voorkant, dus kun je zelf kiezen aan welke kant ’14 SuperTeam’ prijkt.

Het getal 14 is niet alleen het jaar van het WK, maar ook het nummer van Johan Cruijf, de beste voetballer aller tijden volgens Olcay Gulsen. Wat helemaal leuk is, de oranje SuperTeam Dress is ook verkrijgbaar voor kleine meisjes. Zo vier jij de overwinningen van het Nederlands elftal samen met jouw mini me in matching outfitjes. Hoe cute!

Wat het kost om fashionable het oranje team te supporten? De WK SuperTeam Dress is maar €9,99 en de mini variant van ST. Girls heeft een prijs van €6,99. Daar kun je al je vrienden in de kroeg niet van op een drankje trakteren.

Bekijk de SuperTeam Dress hieronder. Wil je bestellen? Klik dan op één van de onderstaande foto’s.

www.supertrash.com

(Tekst: Jasmijn Engering)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties