0

SuperTrashSuperTrash heeft alle musthaves die een vrouw nodig heeft. Van mooie jurkjes tot stoere jeans, maar ook de fijnste schoenen en accessoires. Ook de shows van SuperTrash zijn altijd spectaculair.

(advertorial)

De Hollandsche Manege en Sugar Factory zijn al gebruikt als locatie, maar in het voorjaar verbaasde Olcay, leading lady van het merk, ons weer door haar nieuwste collectie te tonen in de nieuwe tunnel bij Centraal Station in Amsterdam. Hier lanceerde ze haar nieuwe AW2015 collectie. Benieuwd naar hoe dat eruit zag? Lees hier ons report.

En nu is het eindelijk tijd om die te gekke collectie te gaan shoppen! Alle items zijn geïnspireerd op Modern Pioneers, sterke, vrouwelijke girlbosses die ook nog eens superstijlvol zijn. De collectie zit dan ook vol met items waarmee je kracht en power uitstraalt, zoals lange jassen uitgevoerd in zwart en camel, statement jasjes met schoudervulling, leren broeken en vrouwelijke jurken. Naast zwart, wit en camel, zijn ook rode, zachtroze en donkerblauwe tinten goed vertegenwoordigd in de collectie.

Kortom: met de items uit deze collectie kan jij het héle herfst- en winterseizoen stylish outfits combineren. Hieronder vind je een paar van onze favoriete looks uit de collectie. De hele Modern Pioneers collectie kan je hier bekijken, maar ook door op de afbeeldingen te klikken!

Heb je zin om verder te shoppen? Bekijk dan in ons webshop overzicht de leukste online shops.

(Beeld: www.supertrash.com)

(Tekst: Birgit Roobol)

(Tekst: I Love Fashion News Redactie)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties