0

Shop Tip la redouteWelcome to the jungle. Opnieuw gaat het er wild aantoe in de modewereld. Tropische jungle prints zijn nog steeds niet weg te denken en de vrolijke prints hebben ook dit jaar het straatbeeld in hun greep. We kennen natuurlijk allemaal de felgekleurde tropische prints, maar wat dacht je van deze ingetogen aanpak?

De jungle trend is ook dit jaar weer big, maar het is minder kleurrijk dan voorgaande jaren. De prints en cuts zijn classy en daardoor helemaal geschikt voor een dagje naar kantoor. Zou je normaal gesproken je vrolijke bloemenjurk op een doordeweekse dag links laten liggen. Deze elegante jurkjes doen het prima in the office. Neem bijvoorbeeld het jurkje van La Redoute. Deze dress wordt helemaal kantoorproof in combinatie met de mannenlak schoenen. Draag daar nog een zwarte blazer bij en je werkdag was nog nooit zo on-trend.

Bekijk een aantal van onze favoriete jurkjes met tropische jungle print hieronder. Wil je bestellen? Klik dan op één van de onderstaande foto’s.

Heb je zin om verder te shoppen? Bekijk dan in ons webshop overzicht de leukste online shops.

(Tekst: Jasmijn Engering)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties