0

Body suit shop tipHou je wel van een nauwsluitende look à la Kim Kardashian/ieder model off duty? Dan zullen wij je het geheim verklappen van deze perfect zittende, mega strakke shirts die vaak ook nog eens een duizelingwekkend diep decolleté hebben en praktisch niet bestaande rug: de bodysuit.

Een bodysuit is in essentie een badpak, maar dan van katoen, het ‘shirt’ loopt dus door tot tussen je benen op een soort romper-achtige manier. Doordat hij op die plek vastzit heeft het topje een extreem aansluitende pasvorm en een onderkant die nooit kan gaan lubberen. Bovendien zit je met dit kledingstuk ook niet met meters blouse/t-shirt die je moet wegproppen in je rok/broek. Ideaal dus!

Nog een voordeel is dat je makkelijk een spannende rug of een bijzondere halslijn kan uitproberen met deze top. Omdat hij een ‘vast punt’ heeft, de sluiting tussen je benen, wordt hij mooi strak getrokken en verschuift hij minder snel.

Jaja, dit is dus het geheim van de sterren! Wil jij deze look uitproberen? Bekijk dan hieronder een aantal inspiratiebeelden en scroll verder naar beneden om onze favoriete bodysuits te bestellen!

Heb je zin om verder te shoppen? Bekijk dan in ons webshop overzicht de leukste online shops.

(Beeld: www.pinterest.com)

(Tekst: Milan van Vugt)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties