0

jumpsuit 3 150Vorig weekend kon je met de Halloween feestjes het zo bont maken als jij zelf wou, want op deze dag was niets te gek. Als er morgenavond weer iets leuks op de agenda staat dan zal jij vast niet meer met een heksenhoed of vampierentanden de deur uit gaan, maar wel met dit item.

Dit najaar en vooral nu de decembermaand bijna voor de deur staat wordt je overspoeld met allerlei pailletten items. De jurkjes en de rokjes met deze glitters zijn niet meer heel verrassend, maar een jumpsuit volledig bezet met navyblauwe pailletjes is dit zeker wel. Het comfy pak zal iedereen doen omdraaien om nog even jou na te kijken als je voorbij bent gelopen. Door de spaghettibandjes hoef jij je niet druk te maken of alles nog goed op zijn plaats zit en door één kleur zal jij meters lang lijken als jij dit item draagt.

Doordat de pailletten in de kleur navyblauw zijn lijk jij niet op een discobal, wat je algauw hebt met de kleur zilver in dit materiaal. Wel zal jij shinen als een diamant en daarom heeft deze jumpsuit niet veel meer nodig dan een goed paar hakken. Eventueel een nette blazer als jij niet de heupen los gaat gooien in een club, maar alleen een drankje gaat drinken.

Bekijk onderstaande foto’s. Heb jij nog geen outfit voor het weekend? Klik dan op onderstaande foto’s om de jumpsuit direct te bestellen.

Heb je zin om verder te shoppen? Bekijk dan in ons webshop overzicht de leukste online shops.

www.asos.com

(Tekst: Kim Bruin)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties