0

mango 150De mooie zonnige dagen liggen alweer een tijdje achter ons en de laatste tijd zien we haast niets anders dan regen. Niet zo gek als jij hier aardig depressief van wordt, wat vaak helpt is flink geld uitgeven tijdens een dagje shoppen en Mango maakt dat nog veel leuker.

Een nieuw seizoen brengt veel voordelen met zich mee: zo kun jij je weer hullen in een lekkere comfortabele trui en op zoek gaan naar dé jas voor in de winter. Shoppen is natuurlijk al hartstikke leuk, maar winkelen met korting is nog veel leuker en Mango maakt ons de komende drie dagen erg blij. Vanaf vandaag kun je bij deze Spaanse modeketen al jouw complete najaarsgarderobe scoren met maar liefst 30% korting!

Alles, maar dan ook echt alles wat Mango in haar assortiment heeft, allemaal met super fijne korting! En dat is precies wat we nu nodig hebben om ons even op te beuren van het slechte weer. Wel moet je er wat voor hebben, door de buien en richting de winkel. Gelukkig maken de tassen waarmee je Mango verlaat die zware reis gelijk doen vergeten. De actie is in de winkels tot morgen en loopt zondag nog door op internet, wees er dus snel bij!

Om hier in de webshop van Mango met de korting te shoppen, gebruik je de code ‘5WEEKEND‘! Klik hier of op onderstaande afbeelding om meteen te shoppen.

Heb je zin om verder te shoppen? Bekijk dan in ons webshop overzicht de leukste online shops.

www.mango.com

(Tekst: Kim Bruin)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties