0

boeken thumb 150Als jij een leuk feestje hebt of een belangrijke afspraak maar helemaal niets meer in jouw kast hebt hangen, biedt ModeMusthaves uitkomst. De webshop is één van de populairsten die we hebben in Nederland en nu kunnen we er voor veel meer leuke dingetjes terecht.

Een fashionista moet er natuurlijk altijd goed uit zien volgens de laatste modetrends, maar ze moet ook weten waar ze het over heeft. Om deze kennis te vergaren moeten er toch echt boeken gelezen worden en de meest fashionable boeken kunnen we nu vinden bij ModeMusthaves. De webshop breidt haar assortiment uit met onder andere het style boek van Lauren Conrad en Danie Bles maar ook hoe we gezond kunnen eten dat Rens Kroes allemaal in haar kookboek uit de doeken doet.

Natuurlijk zijn boeken onwijs leuk om voor jezelf te kopen, maar nu de feestdagen eraan komen is het nog veel leuker om zo een fashion boek cadeau te doen. En als jij hem in de Christian Louboutin pump van jouw beste vriendinnetje stopt met Sinterklaas, mag jij hem vast wel lenen als zij het boek heeft uitgelezen.

Bekijk op onderstaande foto’s welke boeken ModeMusthaves.com allemaal verkoopt. Wil jij bestellen? Klik dan op het item.

Heb je zin om verder te shoppen? Bekijk dan in ons webshop overzicht de leukste online shops.

www.modemusthaves.com

(Tekst: Kim Bruin)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties