0

JEANS CENTRESkinny jeans, flared jeans, ripped jeans, boyfriend jeans. De spijkerbroek is onmisbaar in elke garderobe en slechts één exemplaar is niet meer genoeg. Er zijn talloze wassingen, modellen en trends. Gelukkig scoor je tijdens de Denim Market bij Jeans Centre deze tegen een heel fijn prijsje. (Advertorial)

Denim is hot en wanneer zelfs Chanel, een klassiek label dat groot werd dankzij het tweed mantelpakje, zich aan de spijkerbroek waagt weet je dat een goede jeans onmisbaar is. Volgens de laatste trends draag je een slim fit jeans met een chunky knit zoals truien en gebreide vesten. Bij Jeanscentre.nl scoor je tijdens de ‘Denim Market’ 2 spijkerbroeken voor maar 100 euro! Deze denim 10-daagse is dus echt de place to be voor alle jeansliefhebbers.

Alle stores van Jeanscentre.nl gaan tijdens deze sale vanaf 09.00 uur al open, maar online shoppen kan natuurlijk 24/7. Online en offline kun je terecht voor een mooie jeans. Deze actie geldt tot en met 5 oktober en natuurlijk niet alleen voor dames, ook de heren en kids worden niet vergeten. Voor de kleintjes geldt een actie van 2 voor 50 euro. Bekijk een selectie van de jeans en andere sale items hieronder. Klik op jouw favoriet om te bestellen.

Heb je zin om verder te shoppen? Bekijk dan in ons webshop overzicht de leukste online shops.

www.jeanscentre.nl

(Tekst: Jasmijn Engering)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties