0

chiara-ferragni-amfar-auctionChiara Ferragni is één van de grootste bloggers van het moment. Naast een mega populaire blog runt de Italiaanse een schoenenlijn en doet ze photoshoots. Reken dus maar dat Chiara’s woorden door veel oren gehoord worden. Dit is precies de reden dat de blondine zich inzet voor het goede doel.

Als brand ambassador van amfAR zorgt Chiara ervoor dat meer mensen in aanraking komen met dit goede doel, dat onder andere onderzoek naar aids en HIV financiert. Om geld in te zamelen voor amfAR wordt vier keer per jaar het zogenaamde Solstice event gehouden waarbij items geveild worden.

Chiara stelt voor deze veiling zes paar van haar nieuwste schoenen beschikbaar, die nog niet te koop zijn. De schoenen komen uit haar ‘Made in Italy’ collectie en hebben stuk voor stuk leuke namen: ‘Flirting’ laarzen, twee paar ‘flirting’ slippers, glitterende ‘Never Stop’ slip-ons, ‘Holly’ pumps en ‘Roger’ sneakers.

Helaas zijn er om te bieden wel tickets nodig voor het evenement, dat plaatsvindt in New York. Ben jij verliefd geworden op een paar schoenen, dan moet je dus rustig afwachten totdat ze in haar webshop te koop zijn. Op het event zullen echter ook Perez Hilton, Kendall Jenner, Bryan Boy en Olivia Palermo met hubby Johannes Huebl aanwezig zijn. Wellicht is het je dus waard om snel een ticket naar NY én het event te boeken.

Wil je meer informatie over het event? Dat vind je hier.

 • chiara-ferragni-shoe-collection-amfar-auction
  flirting slippers
 • chiara-ferragni-collection-shoes-auction-amfar
  Holly pump & Never Stop slipons
 • chiara-ferragni-collection-roger-sneaker
  Roger sneakers
 • chiara-ferragni-collection-flirting-boots
  Flirting boots

(Beeld: www.chiaraferragnicollection.com)

(Tekst: Milan van Vugt)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties