0

Kylie Jenner denim skirtVandaag is het op sommige plekken in Nederland maar liefst 22 graden en dat betekent dat de weermannen (en vrouwen) deze dag hebben benoemd tot officiële rokjesdag van het jaar. Hoewel het vanochtend nog een tikkeltje frisjes was om met de benen bloot op de fiets te stappen moet daar in de loop van de dag verandering in komen.

Die dikke panty’s mogen thuis blijven want het is tijd om die winterbenen een goed te laten ademen. Waarschijnlijk hebben de meeste van ons nog niet de bruinste benen en is het goed nadenken over het rokje voor rokjesdag. Doe als Kylie Jenner en kies voor een distressed denim kokerrokje. Dit pencil skirt van spijker is elegant, handig voor op kantoor, en kun je dragen met een mooie blouse in de taille. Volgens rokjesdag regels moet het rokje minstens boven die knie prijken en deze spijker exemplaren doen dat zeker.

Combineer jouw spijkerrokje met een enkellaarsje of met een hoge hak. Liever iets sportiever? Die sneakers kunnen natuurlijk ook, het liefst in een beetje vrolijk kleurtje of smetteloos wit.

Bekijk alle rokjes hieronder. Wil je bestellen? Klik dan op één van de onderstaande foto’s.

Heb je zin om verder te shoppen? Bekijk dan in ons webshop overzicht de leukste online shops.

www.asos.com

(Beeld: www.instagram.com)

(Tekst: Jasmijn Engering)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties