0

Print op printDé trend van het moment is het dragen van verschillende printjes bij elkaar. Helaas is het voor iedereen die geen styliste of wereldberoemde blog heeft best moeilijk om met zo een gewaagde look weg te komen. Wij wilden het toch heel graag uitproberen en gingen op onderzoek uit: hoe begin je met het dragen van print-op-print?

Om maar evenvooruit te lopen op de conclusie van dit ‘onderzoek’: starten met print-op-print is het gemakkelijkst door klein te beginnen. Wat wij dus gaan doen is het combineren van één ‘groot’ item met een print, zoals een jas, broek, rok etc., met één klein item met een print, denk hierbij bijvoorbeeld aan een leuke sjaal, een vrolijke tas of een paar statement schoenen.

Prints mixen op deze manier doen bloggers alvast haarfijn aan ons voor. Wat we leren van hun outfits? Zorg dat je prints niet té verschillend zijn. Kies bijvoorbeeld voor twee vergelijkbare zwierige bloemenpatronen in totaal andere kleuren of zorg ervoor dat je prints juist totaal anders zijn, maar dat er wel een cohesie zit in de kleuren van de prints. Op deze manier wordt je outfit niet te chaotisch en verhef jij print-op-print tot een chique stijl statement.

Eén van onze favoriete ‘grote’ items om te dragen met een printje erop is de kimono. Deze doet het goed op festivals, is hartstikke zomers en is ideaal als een soort vestje, zonder dat hij te warm is. We hebben dan ook onze favoriete kimono’s voor jullie op een rijtje gezet samen met een paar toffe accessoires met print, zodat jij je prints kan gaan combineren! Maar je vindt hieronder eerst een paar inspiratiebeelden.

Klik op jouw favoriete item om te bestellen!

Heb je zin om verder te shoppen? Bekijk dan in ons webshop overzicht de leukste online shops.

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties