0

thumb 150De celebs shoppen voor ieder feestje dat zij hebben een compleet nieuwe outfit bij elkaar, maar helaas hebben de meeste van ons niet de middelen om dit ook te kunnen doen. Daarom is het belangrijk om een paar basic party items in jouw kast te hebben, zodat jij altijd met iets ‘nieuws’ op de proppen kan komen.

Dit setje van ASOS dat bestaat uit een crop top en een mini rokje is onwijs feestelijk door de glimmende zilveren stof. Op de top zit rondom de hals al een ketting bevestigd met grote stenen, waardoor jij shined als een diamant zodra jij het feestje binnenstapt. Deze kledingstukken staan natuurlijk hartstikke leuk als combinatie met elkaar, maar kunnen ook goed met andere items gedragen worden.

Combineer het rokje bijvoorbeeld met een mooie zwarte see through blouse en daaronder een kanten beha. En trek onder de crop top een leren short aan, zo heb je in één klap alweer twee nieuwe outfits waar jij opnieuw de show mee kan stelen. De mogelijkheden zijn eindeloos met dit setje en daardoor zul jij ieder weekend weer volop complimentjes krijgen over jouw ‘nieuwe’ outfit.

Bekijk het setje hieronder. Wil je bestellen? Klik dan op onderstaande foto’s.

Heb je zin om verder te shoppen? Bekijk dan in ons webshop overzicht de leukste online shops.

www.asos.com

(Tekst: Kim Bruin)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties