0

SHIRTSFashionista’s deinzen echt niet terug om flinke statements te maken. Dit doen we niet alleen door kekke outfitjes uit onze kasten te pakken, maar ook door t-shirtjes en truien met een leuke tekstafdruk te dragen. Een statement t-shirt is één van de manieren om je casual outfit wat flair te geven.

Er zijn genoeg shirtjes verkrijgbaar waar onze hartjes sneller van gaan kloppen en waar we een statement mee maken zonder een woord te zeggen. Wij hebben een aantal t-shirtjes voor je op een rijtje gezet, die je gegarandeerd in je kast zou willen hangen. Combineer een statement shirtje bijvoorbeeld met een comfortabele ripped jeans en draag daaronder je favoriete sneakers.

Met deze items kun je de perfecte comfortabele casual look samenstellen en maak je ook nog eens een leuk statement. Wat dacht je bijvoorbeeld van teksten zoals; “Pizza never lies” of “Free bird”. Een statement t-shirt is een essentiële musthave voor je garderobe, want je kunt het gemakkelijk combineren en je kan er echt niet fout mee gaan.

Bekijk de shop tips hieronder. Zin om te bestellen? Klik dan op één van de foto’s.

Heb je zin om verder te shoppen? Bekijk dan in ons webshop overzicht de leukste online shops.

(Tekst: Jessica Besselsen)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties