0

thumb pyjama 150De wind, de kou en de regen veel mensen raken van het typisch herfstachtige weer een klein beetje depressief en willen het liefst niets anders doen dan in hun bed liggen. Echte fashionista’s willen er ook binnenshuis fashionable uitzien, zelfs wanneer ze liggen te slapen.

Gelukkig zijn er genoeg pyjama’s waarin jij er ook in de uurtjes dat haast niemand jou ziet er nog steeds onwijs goed uit kan zien. DKNY snapt dit ook en heeft daarom een hele leuke lijn met allerlei slaapkleding uitgebracht. Zo wordt uitslapen in één klap stylisch en kunnen jouw just wake up of good night selfies zonder schaamte op sociale media worden gepost.

New York komt in de pyjama’s terug door leuke printjes waar we alle typische elementen uit de stad zien. Daarnaast koos DKNY voor lieve hartjes en kittige animal prints voor op het slaapgoed. In heerlijke stoffen als fleece slaap jij gegarandeerd deze winter als een roos. Pas op dat het alleen niet eindigt in een winterslaap, want ondanks de kou heeft het najaar onwijs veel leuke kanten.

Bekijk de sleepwear collectie van DKNY hieronder. Wil je bestellen? Klik dan op de foto’s van de items om ze direct in huis te halen.

 

Heb je zin om verder te shoppen? Bekijk dan in ons webshop overzicht de leukste online shops.

www.asos.com

(Tekst: Kim Bruin)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties