0

trui 2 150Naast de leuke feestdagen in december wil je natuurlijk deze hele maand de show stelen met jouw outfits, want 2014 moet uiteraard goed worden afgesloten. Overal komen langzamerhand weer alle lichtjes van de kerstverlichting tevoorschijn en daar maak jij goed gebruik van met dit leuke item.

Pailletten mogen ook gedragen worden naast de feestdagen, want welke vrouw houdt er nu niet van om te shinen? Deze heerlijke warme trui is uitermate geschikt om jou de koude decemberdagen te doen overleven en staat ook nog eens onwijs fashionable. Het item zit vol met glinstertjes die voor een prachtige groene gloed zorgen en deze kleur is onwijs trendy dit najaar.

Als je deze trui draagt, is dit kledingstuk de absolute eyecatcher en heeft de rest van jouw outfit niet heel veel opsmuk nodig. Draag hem met een donkerblauwe jeans naar het werk of tijdens een dagje shoppen. Voor een leuk etentje of een drankje drinken met vriendinnen trek jij een leren broek aan met een paar mooie laarzen met een hak.

Bekijk het item op onderstaande foto’s. Wil jij bestellen? Klik dan op één van de foto’s .

Heb je zin om verder te shoppen? Bekijk dan in ons webshop overzicht de leukste online shops.

www.modemusthaves.com

(Tekst: Kim Bruin)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties