0

thumb topshop 150Samenwerkingen tussen goedkope modeketens en designers is tegenwoordig geen uitzondering meer. Zo hebben Alexander Wang en H&M de handen in één geslagen, maar ook Topshop heeft een waanzinnige designercollectie uitgebracht.

De Marques’Almeida x Topshop designercollectie is gemaakt door het Portugese designduo, dat bekend werd door de London Fashion Week voor opkomend talent. De stijl van dit label is de jaren’90 met veel knalkleuren en denim. Dit is ook duidelijk terug te zien in de kledingstukken die zij ontwierpen voor de Britse modeketen. Faux fur accessoires, gescheurde denim on denim en prachtige kleuren in stoffen als zijde.

Opvallen zal je zeker als je gehuld gaat in deze collectie en dat ook nog eens voor leuke prijsjes waar je portemonnee niet onder lijdt. Voor een high-waisted onderbroek betaal je slechts 26 euro en het duurste in deze lijn is een leren broek van 325 euro.

Benieuwd naar de Marques’Almeida x Topshop collectie? Bekijk een deel hieronder. Wil je bestellen? Klik dan op de items.

(Tekst: Kim Bruin)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties